Skip to content

Miks og triks wok

I går ble det en veldig enkel middag, ikke noe fancy hjemmelaget . Det ble heller en egen miks og triks wok med helt vanlige produkter rett fra butikken. Tilbehøret kommer helt an på hva man velger selv og hva man liker. Eneste jeg laget ved siden av var veldig enkelt, en helt enkel pose bearnaisesaus.

Ingredienser

  • 2 Bokser wokmix i lake
  • 1 Stk kyllingfilet
  • 1 Stk marinert svinefilet
  • 1 Boks mini mais
  • 1 Boks med sjampinjong

Slik gjør du det

Først kutter du kyllingfilen og den marinerte svinefilen i terninger og blander disse bitene, det for og få litt av marinaden på kyllingbitene også. Dette gjør du mens smøret smelter i wok pannen eller vanlig stekepannen om du bruker det.

Så steker du kyllingbitene og svinefilet bitene sammen med sjampinjongen til det er godt gjennomstekt.

Deretter tilsetter du begge boksene med wokmix og steker dette sammen med det andre til det er varmt.

Siden maten ble ferdig før samboeren min kom hjem fra jobb tok jeg maten å la den over i en ildfast form og puttet den i ovnen. Ovnen var forvarmet på ca 70 – 100 grader. Dette var bare for at maten skulle holde seg varm til den skulle serveres.

 

 

Published inMiddagerOppskrifterWok

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *